Ronnie Flex start charmeoffensief om Famke terug te winnen

Een poging om zijn relatie met de zangeres te lijmen?

Waar het er eind vorige week op leek dat Famke Louise hartje Ronnie Flex over was, lijkt het er nu op dat er nog iets te lijmen valt. Famke deelde vandaag een foto op haar Instagram Stories van een gigantische bos rozen met een bijgevoegd kaartje. Dat kaartje blijkt van Ronnie, waarin hij zijn liefde uit voor zijn (ex)vriendin.

Er staat onder andere: "Ik mis je heel erg, ik wou ook blauwe M&M's mee sturen, maar die breng ik nog", aldus de rapper.

Bouquet, Flower, Flower Arranging, Cut flowers, Floristry, Plant, Rose, Floral design, Garden roses, Artificial flower,
Instagram Famke Louise

Ontvolgen
Door Ronnie's cryptische stories afgelopen week leek het erop alsof Famke Louise is vreemdgegaan? Ook volgden de twee elkaar niet meer op Instagram.

Nu lijkt het erop dat de twee toch wel oké zijn. Helemaal over is het in ieder geval niet.

Alles flex
Eerder liet het management ook al weten dat 'de breuk' uit z'n verband was getrokken. Ronnie zou tijdens een aangeschoten bui teksten op social media hebben gegooid. Het was niets meer dan dat. Kortom; R&F still going (strong?).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs