Ronnie Flex en Famke Louise weer samen gespot

Eind goed, al goed?

De meeste relaties kennen ups and downs, perioden van veel kriebels, afgewisseld met weer even een gebrek aan gevoel, tijden van (al dan niet terechte) jaloezie en daardoor ruzies.

De meeste stellen delen deze sores dan meestal alleen met intimi, maar Ronnie Flex en Famke Louise posten het op Instagram.

Scheve schaats
Na een aantal cryptische insta-stories van Ronnie leek het erop dat Famke Louise was vreemd gegaan en de relatie daardoor was stukgelopen.

Goedmakertje
Een paar dagen later liet Famke Louise van zich horen online. Ze postte een foto van een bos rozen met een kaartje van Ronnie erbij: "Ik mis je heel erg, ik wou ook blauwe M&M's mee sturen, maar die breng ik nog."

Ronnie is een charme-offensief gestart om Famke terug te winnen, dat is duidelijk. De vraag is alleen nog: is het 'm gelukt?

Pic or it didn't happen
Daar heeft paparazzi-fotograaf Edwin Smulders het antwoord op. Hij legde het koppel shoppend vast. Ronnie was in zijn knalgele jas met zwarte tekst 'Famke Louise' op de achterkant dan ook niet te missen.

"Ik heb ze wel eens samen gefotografeerd op feestjes, maar ik heb ze nog nooit ergens in het openbaar buiten zien lopen," aldus Edwin tegen Shownieuws.

Benieuwd naar de video? Wij kunnen niet anders dan concluderen: eind goed, al goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs