Drake geeft fooi van 20.000 dollar in McDonald’s

Het zal je maar overkomen

drake-geeft-flinke-fooi-mcdonalds
Karwai TangGetty Images

Het zal je maar gebeuren: werk je in de McDonald’s en bestelt Drake fastfood bij je. En krijg je ook nog eens een dikke fooi. De rapper was woensdag bij een McDonald’s-filiaal in Los Angeles en besloot de twee vrouwen die hem geholpen hadden als bedankje 10.000 dollar per persoon te geven.

Cash
Hij gaf het geld (ongeveer 8.700 euro) contant. De reden achter de dikke fooi (héél goede service?) is niet bekend. De 32-jarige rapper legde het bezoekje aan de McDonald’s vast en deelde de foto op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Donaties
Het is niet de eerste keer dat Drake geld weggeeft aan vreemden. Hij betaalt regelmatig boodschappen van anderen in de supermarkt en doneerde eerder al 200.000 dollar (ongeveer 174.000 euro) aan studiebeurzen voor studenten van de universiteit van Miami.

Vliegtickets
Celebrities
verrassen fans wel vaker met een spontane donatie. Martin Garrix kocht ooit twee vliegtickets voor een fan, zodat diegene naar een show van hem kon.

De Ierse Chris McPhadden had kaartjes voor een optreden tijdens Amsterdam Dance Event in Amsterdam. Hij woonde zelf in Ierland en kon de vliegtickets niet meer betalen. Hij stuurde Martin Garrix een berichtje en de jonge dj besloot de kaartjes voor Chris te bestellen. "Je hebt mijn jaar gemaakt," aldus Chris.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs