Je kunt een leven lang gratis tickets voor concerten van Beyoncé en Jay Z winnen

Veganistisch eten staat hierbij centraal

beyonce-jay-z-concert-tickets-tour
Beyoncé & Jay-Z

Beyoncé en Jay Z riepen het volk al eerder op om (meer) veganistisch te eten. Nu tillen ze hun 'we-moeten-minder-vlees-eten-plan' naar een heel ander level. De twee gaan 'tickets for life' weggeven aan fans. Ze hebben alleen wel een voorwaarde.

Win actie
Levenslang gratis tickets voor Beyoncé en Jay Z-concerten wil iedereen wel winnen, toch? Om kans te maken op een leven lang gratis tickets moet je van Bey en Jay plantaardig eten. De Carters zijn niet heel streng: je hoeft niet volledig vegan te leven. Je mag een paar maaltijden per week veganistisch eten of elke maandag vleesvrij eten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Greenprint
Het powerkoppel schreef het voorwoord van het boek ‘The Greenprint’, dat onderdeel is van een project rondom veganistisch eten.

“We zagen gezondheid als een dieet. Sommige diëten werkten voor ons, andere niet. Op het moment dat we gezondheid als waarheid zijn gaan beschouwen, in plaats van een dieet, werd het onze missie om die waarheid en levensstijl met zoveel mogelijk mensen te delen,” aldus Beyoncé en Jay Z.

Helaas, helaas
Gevalletje dode mus: na wat speurwerk kwamen we er in the official rules op de website van The Greenprint achter dat je voor de winactie in Amerika moet wonen... De tickets zijn alleen geldig voor concerten in de Verenigde Staten. Nu kunnen we alleen nog maar heel hard hopen dat de actie richting Europa komt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs