Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe tattoo van zoontje Fender

Dit is niet haar eerste plakplaatje ter ere van de kleine


Roxeanne Hazes heeft al behoorlijk wat tattoo’s op haar lijf. Daar is gisteren een plakplaatje bijgekomen. De nieuwe aanwinst is ter ere van haar grote liefde. Nee, we bedoelen niet vriendlief Erik Zwennes (hoewel dit vast ook een grote liefde is), maar hun zoontje Fender.

Love baby
De zangeres showt haar nieuwe tattoo op Instagram. Roxeanne deelt een foto van haar arm, met een plaatje van een soort Cupido engeltje en de naam ‘Fender’ in krullende letters erboven. Onder de afbeelding schrijft ze ‘love baby.

Meer tattoo's
Roxeanne beviel afgelopen juli van haar eerste kind. De afbeelding van haar ‘love baby’ is niet de eerste tatoeage die de kersverse moeder liet zetten. De 25-jarige plaatste in oktober vorig jaar ook al een foto van een nieuwe tattoo.

FAAZ
Dit keer liet ze een stralend zonnetje tussen haar vingers en de letters FAAZ op haar knokkels zetten. Weer een tattoo ter ere van haar zoontje; FAAZ staat voor Fender Andrew Arnold Zwennes, oftewel de volledige naam van de kleine.

Hele familie
Roxeannes vriend Erik is ook niet vies van naald en inkt
. Hij liet net als zijn vriendin een tatoeage voor zijn zoon zetten. In een eighties lettertype staat de naam ‘Fender’ op zijn rib. Onder zijn Instagram-post schrijft hij ‘Deze is voor jou Fen’.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs