Demi Lovato verlaat Twitter na extreme haatreacties

De zangeres verwijdert haar account volledig

Demi Lovato Performs At Rock In Rio
NurPhotoGetty Images

Heel Amerika stond vannacht op zijn kop voor de welbekende American Football-finale: de Super Bowl. En niet alleen door de wedstrijd zelf was veel ophef, maar ook door een tweet die Demi Lovato de wereld in stuurde. Hierop kreeg de zangeres haat haar kant op. Lees: héél veel haat.

Meme
“De memes over 21 Savage zijn mijn favoriete onderdeel van de Super Bowl.", schreef de celeb. En dat bleek niet zo handig, want eerder die dag werd de Britste rapper 21 Savage aangehouden door de Amerikaanse immigratiedienst omdat zijn visum verloopt en hij misschien gedeporteerd wordt.

Haat
Twitter-gebruikers vonden Demi's tweet te ver gaan en stuurden haattweets over Demi’s drugsverleden. Demi reageerde met "F**k Twitter, dit is waarom ik niet meer tweet", en wiste haar account.

Misverstandje
Maar dat is niet alles, want op Instagram ging het nog even verder. Demi verdedigde zichzelf en zei dat het niet om het visum incident ging: “Ik lachte helemaal niet met zijn deportatie, maar met het feit dat niemand wist dat hij Brits was. Het spijt me als ik hiermee iemand voor de borst stootte, maar dat is echt geen reden om te lachen met iemands verslaving en al zeker niet met een overdosis.”

Goedmaken
Zelf wil ze graag praten met de rapper, dus hopelijk maken ze het snel goed en zien we Demi binnenkort weer terug op Twitter.

Text, Website, Font, Hand, Technology, Advertising, Finger, Brand, Multimedia, Screenshot,
ddlovatoInstagram
Text, Font, Screenshot, Technology, Multimedia,
ddlovatoInstagram
Text, Font, Screenshot, Document, Icon,
ddlovatoInstagram
Text, Font, Technology, Screenshot, Electronic device, Multimedia,
@ddlovatoInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs