Kendall Jenner poseert poedelnaakt op Instagram

Ze staat op de cover van de Italiaanse Vogue

image
Say Cheese!Getty Images

Wie Kendall Jenner op Instagram volgt, heeft vast al opgemerkt dat ze in de nieuwe Vogue Italia te zien is. De realityster deelt al dagen foto’s en video’s die bij het issue horen. De foto die Kendall gisteren plaatste, is behoorlijk opvallend.

Ze poseert poedelnaakt, met alleen een paar rubberen handschoenen, doorzichtige kousen en torenhoge naaldhakken. See for yourself:Reacties
Kendall post de naaktfoto samen met drie andere shots uit de shoot. De reacties op de foto’s stromen binnen.

Positief
Fans reageren positief: “Zo naturel,” “Ze viert haar schoonheid. Niets mis daarmee” en “Mensen moeten niet haten. Het is kunst. Het is het menselijk lichaam en het is best wel cool. Waarom zou iemand zich daarvoor moeten schamen?”

Negatief
Anderen zijn minder enthousiast over de foto voor Vogue. “Ik dacht dat Vogue een modetijdschrift was? Waar zijn de kleren?” De Kardashian-Jenner familie wordt erbij betrokken: “Ik dacht dat je anders was dan de rest van je familie, maar blijkbaar niet” en “Is deze familie allergisch voor kleren?”

Cover
De 23-jarige Kendall deelt ook meteen de cover van de februari-editie van Vogue. Ze noemt de shoot “een van de favoriete fotoshoots die ik ooit heb gedaan” en “een droom die uitkomt.”

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs