Mariah Carey komt binnenkort naar Nederland

'Oh baby, baby we belong together'

mariah-carey-concert-ziggo-dome
D DipasupilGetty Images

Ken je de hits We belong together, Touch my body en Always be my baby nog? Op 13 juni heb je de kans om de nummers live te horen. Mariah Carey komt op die datum naar Nederland. Dat maakt muziekbedrijf Mojo bekend.

Wereldtournee
Het concert vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Haar bezoekje aan Nederland maakt deel uit van haar tournee Caution World Tour. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdagochtend.

Kerstconcert
Andere steden die de zangeres tijdens haar wereldtour bezoekt, zijn Parijs, Dublin en Hamburg. De laatste keer dat Mariah Carey in Nederland was, is vorig jaar december. Toen was ze ook in de Ziggo Dome, maar dan voor een kerstconcert.

All I want..
Veruit het bekendste nummer van Mariah Carey is All I want for Christmas. De hit kwam uit in 1994 en is 25 jaar later nog steeds populair. En niet alleen rond kerstmis. Je hoort ‘m door het hele jaar heen ook nog regelmatig in één of ander feestcafé.

Thank you, next
Mariah wilde zelf eigenlijk geen kerstnummer uitbrengen. Haar ex en muziekproducer Tommy Mottola overtuigde haar er toch van een kerstlied op te nemen. Maar goed ook, want dit lied leverde Mariah 60 miljoen dollar aan royalty’s op. Het is het meest gedownloade kerstnummer aller tijden en staat op de elfde plek van bestverkochte single ooit. We vermoeden dat Mariah Tommy best wel dankbaar is..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs