Actrice Jennifer Lawrence is verloofd

Van J.Law naar J.Mar

jennifer-lawrence
Matt WinkelmeyerGetty Images

De Wedding Bells luiden in Hollywood: de 28-jarige Jennifer Lawrence is verloofd met haar 34-jarige vriend Cooke Maroney. De Hunger Games-actrice werd met een grote verlovingsring gespot tijdens een romantisch diner voor twee in New York.

Bevestigd
Niet veel later bevestigde een woordvoerder dat de twee inderdaad gaan trouwen én compleet in de wolken zijn. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.

Cooke
Over Cooke weten we niet veel. Hij studeerde kunstgeschiedenis in New York en is galeriehouder van Gladstone 64 aan de Upper East Side. Voor alle niet-Gossip Girl kijkers, dat is een chique wijk in New York.

Relaties
Jennifer en Cooke zijn sinds een half jaar samen en kennen elkaar via hun gemeenschappelijke vriend Laura Simpson. Hiervoor had Jennifer relaties met X-Men: First Class acteur Nicholas Hoult, een geheime relatie met Coldplay-zanger Chris Martin en de 22 jaar oudere regisseur Darren Aronofsky.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs