Justin Bieber doet boekje open over sexleven voor huwelijk met Hailey

“Sex kan veel pijn veroorzaken.”

justin-bieber-geen-sex-voor-huwelijk-hailey
James DevaneyGetty Images

Justin en Hailey Bieber zijn sinds september vorig jaar gelukkig getrouwd. Daarvoor waren ze sinds een paar maanden weer terug bij elkaar. Benieuwd wat Justin Bieber in de tussentijd uitspookte? Of beter gezegd: met wie hij iets uitspookte? Het antwoord is simpel: met niemand.

Celibatair
In een interview met Vogue vertelt Justin dat hij voor Hailey een jaar lang celibatair heeft geleefd. Oftewel: geen sex voor het huwelijk. Pas toen hij en Hailey getrouwd waren, deelde hij (weer) het bed met Hailey.

Sexverslaving
Justin vertelt dat hij “een behoorlijk sexprobleem” had. Daarom besloot hij een jaar lang het bed met niemand te delen. “God vraagt ons geen sex te hebben, om ons de pijn ervan te besparen. Ik denk dat sex veel pijn kan veroorzaken,” begint Justin.

Hij gaat verder: “Soms gaan mensen met elkaar naar bed omdat ze zichzelf niet goed genoeg vinden, omdat ze geen eigenwaarde hebben. Vrouwen en mannen doen dat soms.”

Beter voor zijn ziel
De zanger legt uit waarom het hem beter leek om geen sex voor het huwelijk te hebben. “Ik wilde mezelf op deze manier opnieuw aan God wijden, omdat ik dacht dat dat beter was voor mijn ziel. Ik geloof dat God me ter beloning Hailey gegeven heeft,” aldus Justin. “Er zijn voordelen. Goed gedrag wordt beloond.”

Snel getrouwd
Wat wij ons meteen afvragen: verklaart dit waarom Justin en Hailey vrij snel nadat ze weer samen waren besloten te trouwen? Justin geeft toe van wel. “Toen ik haar afgelopen juni zag, was ik vergeten hoe veel ik van haar hield, hoe veel ik haar miste en hoe ze een positieve invloed op mijn leven had,” aldus Justin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs