Douwe Bob heeft een nieuwe vriendin

De zanger komt zelf met het goede nieuws

douwe-bob-nieuwe-vriendin
MICHAEL CAMPANELLAGetty Images

Douwe Bob is officieel weer off the market. De Nederlandse zanger heeft sinds kort een vriendin. Dat vertelt hij tijdens zijn speech bij de Edisons.

Nederlandse Grammy's
Maandagavond werd de oudste muziekprijs in Nederland weer uitgereikt. Tijdens de Edisons (de Grammy's van Nederland) gingen verschillende Nederlandse artiesten naar huis met een award. De muzikant die ervandoor ging met de prijs voor beste popmuziek? Douwe Bob.

Speech
Toen Douwe Bob zijn award in ontvangst nam, hield hij een speech. Hij bedankte zijn dierbaren voor hun steun. Zijn ex passeerde ook de revue, want “zonder haar was dit album er niet gekomen.” De volgende persoon die hij bedankt: “Mijn vriendin voor het lijmen van mijn hart.”

Wie, wat, waar?
Wie de vriendin in kwestie is en hoe lang zij al bezig is met Douwes hart te lijmen, is nog niet bekend. We moeten even afwachten tot Douwe Bob het Insta-official maakt, dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs