Bebe Rexha snoert designers de mond die haar niet wilden kleden voor Grammy's

De PERFECTE reactie op alle designers die Bebe met haar maat 38 'te dik' zouden vinden

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Dan MacMedanGetty Images

Op 11 februari vond het grootste awardspektakel in de Amerikaanse muziekindustrie plaats: de jaarlijkse Grammy Awards. Een avond waarop celebrities alles uit de kast halen om er op hun paasbest uit te zien. Uiteraard worden voor hun outfits de bekendste designers geraadpleegd die een custome made dress maken.

Dat was voor Bebe Rexha alleen zo makkelijk nog niet. Met twee nominaties op zak dacht ze in de mooiste designerjurk over de rode loper te kunnen flaneren. Dat bleek iets te makkelijk gedacht.

Waar ze eigenlijk haar nominaties zou moeten vieren, was Bebe bezig met het vinden van een designer die haar wél wilde kleden. Volgens velen zou ze namelijk 'te dik' zijn voor een op maat gemaakte jurk. Iets waar de 29-jarige zangeres niet van gediend was, en dat liet ze weten ook.

Nu kun je 'm krijgen ook
Tijdens de Grammy's had Bebe haar pay back-moment. In een oogverblindende jurk gaf ze alle designers die haar niet wilden kleden een dikke verbale middelvinger. Ze zag eruit als een Valentijnsdroom in haar rode Monsoori-jurk met flamboyante, tule rok.

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Dan MacMedanGetty Images
61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Steve GranitzGetty Images

Toen haar om een reactie werd gevraagd rondom de hele jurken-gate gaf ze het perfecte antwoord. "Je zou willen dat je mijn dikke reet had kunnen kleden," aldus fierce Bebe.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tijdens E!'s Live From The Red Carpet moment vertelde ze Ryan Seacrest dat ze een overweldigende hoeveelheid positieve reacties had gekregen op haar video waarin ze zich uitsprak over haar ervaring met bodyshaming.

"Dat had ik niet verwacht. Ik maakte de video alleen maar omdat ik er kapot van was en ik dat wilde delen," aldus de zangeres. "Ze zeiden letterlijk dat ik te dik of te groot was, terwijl ik van mijn lichaam hou en ik wil dat andere vrouwen dat ook doen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs