Hailey Bieber vertelt hoe Justin haar ten huwelijk vroeg: “Het was heel speciaal”

En ze deelt Justins slechtste eigenschap

hailey-bieber-over-moment-verloofd-justin
James DevaneyGetty Images

Voor het geval je het nog niet voorbij hebt zien komen: Hailey en Justin Bieber staan op de cover van het nieuwe issue van de Amerikaanse Vogue. Bij een cover hoort een interview (waaruit blijkt dat Justin geen sex voor het huwelijk wilde). En een video, zo blijkt.

Vogue deelt 73 Questions with Hailey Bieber. In de video beantwoordt Hailey een hoop vragen, waaronder een paar interessante over manlief Justin.

Bahama's
We wisten al dat Justin in juli 2018 de grote vraag stelde. Volgens geruchten vroeg hij Hailey ten huwelijk voor een menigte op een resort op de Bahama’s. Hailey laat nu weten dat dat niet helemaal klopt.

“We waren op vakantie naar de Bahama’s. We waren alleen in een huis, met z’n tweetjes,” vertelt Hailey. “Het was heel speciaal.”

De hand van de vader
Hailey vertelt dat Justin de verloving ouderwets heeft aangepakt: hij ging eerst naar haar vader om toestemming te vragen voor het huwelijk. Toen haar vader zijn goedkeuring gaf, vroeg Justin haar in een intieme setting ten huwelijk.

Slechtste eigenschap
Het celebrity-koppel is duidelijk nog in de honeymoon fase. Wanneer de interviewer Hailey naar Justins slechtste eigenschap vraagt, reageert zij: “Die heeft hij niet.” En op “wat bewonder je het meeste aan hem?” antwoordt het model “hoeveel hij om anderen geeft.”

Favoriete serie
Ook leuk: voor het geval je je afvraagt welke serie Hailey (en Justin?) nu kijkt; dat is de Amerikaanse dramaserie This Is Us, met acteurs Milo Ventimiglia en Mandy Moore. En één van de all time favorites van Hailey moet wel Grey’s Anatomy zijn, want in die serie zou het model wel een gastrol willen spelen.

73 Questions
Benieuwd naar de hele video met 73 vragen aan Hailey Bieber? Die zie je hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs