De bruiloft van Justin en Hailey Bieber is uitgesteld

Het gaat niet zo goed met Justin Bieber

hailey-justin-bieber-bruiloft-uitgesteld
James DevaneyGetty Images

We weten allemaal dat Justin en Hailey Bieber elkaar het ja-woord al in september gaven. Toen vond de officiële huwelijksceremonie plaats. De bruiloft zou een paar maanden later zijn.

Toch is het er nog niet van gekomen, en dat gebeurt de komende tijd ook niet. Dat vertelt een bron aan People Magazine. De reden voor het uitstel? De mentale toestand van Justin.

Depressie
People Magazine maakte eerder deze week bekend dat Justin depressief is. Volgens de bronnen heeft zijn depressie niets te maken met zijn relatie met Hailey. “Hij is gelukkig met zijn huwelijk. Hij worstelt met iets anders,” vertelt een bron. “Hij wordt goed geholpen en is in behandeling. Hij heeft er vertrouwen in dat het snel weer beter gaat.”

Beter worden
Een andere bron legt uit dat dit de reden is dat Justin en Hailey hun bruiloft uitstellen. “Uiteindelijk zullen ze een groot feest voor familie en vrienden houden. Maar voor nu ligt de focus voor Justin op mentaal beter worden.”

Sexverslaving
Eerder deze maand werd bekend dat Justin Bieber last had van een sexverslaving. In een interview met de Amerikaanse Vogue doet hij een boekje open over zijn sexleven. Hij vertelt dat hij vóór Hailey een jaar lang celibatair heeft geleefd. Hij wilde dat jaar geen seks hebben voordat hij getrouwd was.

Aan God wijden
Aan Vogue vertelt hij waarom hij die beslissing nam. Dat was vanwege “een behoorlijk sexprobleem.” En omdat hij zichzelf “opnieuw aan God wil wijden, omdat ik dacht dat dat beter was voor mijn ziel.” Hij gaat ook nog in op sex an sich. “God vraagt ons geen sex te hebben, om ons de pijn ervan te besparen. Ik denk dat sex veel pijn kan veroorzaken,” aldus Justin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs