Oeps: Lady Gaga heeft een foutje in haar nieuwe tattoo

Ze zette twee nieuwe tatoeages


Lady Gaga liet afgelopen donderdag twee nieuwe tattoo's zetten. Allebei een ode aan muziek en eentje ook haar succesfilm A Star Is Born. Maar bij één van de plakplaatjes ging er iets niet helemaal goed. Fans wijzen de celeb via social media massaal op het foutje.

La vie en rose
De eerste tattoo is een enorme roos, inclusief steel en doornen. Aan weerszijden van de steel staat La vie en rose geschreven. A Star Is Born-fans weten meteen waarom: Lady Gaga zong in de film haar versie van het klassieke lied en zorgde er zo voor dat ze opviel bij Bradley Coopers personage. De tattoo loopt over haar ruggengraat.

Foutje, bedankt fans
Het tweede plaatje staat op haar onderarm. Lady Gaga koos voor een stukje bladmuziek met vier noten: de G, A, G en A. Oftewel: Gaga. Het foutje zat 'm in de lijnen: de notenbalk bevatte vier lijnen, in plaats van vijf. Nadat fans haar wezen op de vergissing, corrigeerde de zangeres haar fout meteen.

Daarna plaatste ze een nieuwe foto van haar tattoo op Instagram. Ze grapt: "Muzikale crisis opgelost. Te veel tequila, waardoor ik de vijfde lijn vergeten was. Arm ding. Ziehier het echte werk."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs