Kim Kardashian krijgt privéconcert cadeau van Kanye West voor Valentijnsdag

Maar het concert was niet van Kanye zelf

kim-kardashian-cadeau-kanye-west-valentijnsdag
Jamie McCarthyGetty Images

De Kardashians staan bekend om het geven én ontvangen van de meest extravagante cadeaus. Op verjaardagen, Moeder- en Vaderdag, kerstmis en natuurlijk Valentijnsdag. Kanye West pakte donderdag groots uit voor Kim Kardashian West. Hij gaf haar “het meest attente cadeau ooit,” in de woorden van Kim zelf.

Privéconcert
Wat dat cadeau dan was? Een bijna lege kamer met zo’n honderd vazen met telkens één enkele roos erin. En in die kamer een privéconcert van beroemde saxofonist Kenny G.

No big deal
Kim deelt foto’s en video’s van haar cadeau op Twitter. “Geen big deal hoor, Kenny G in mijn woonkamer!!! Fijne Valentijnsdag,” schrijft ze enthousiast.

Forever in Love
De muzikant speelt een eigen nummer, Forever in Love, en een versie van Somewhere over the Rainbow uit de bekende film The Wizard of Oz.Best husband
“De award voor beste man gaat naar de mijne,” schrijft Kim. “Meest attente cadeau ooit!!!”De Wests
Begin dit jaar maakten Kim en Kanye bekend een vierde kind te verwachten. Ze hebben hiervoor weer een draagmoeder ingeschakeld. Het gezin van Kimye bestaat nu nog uit drie koters: North (5), Saint (3) en Chicago (1). Wanneer het vierde kind geboren wordt, is nog niet bekend.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs