Organisator van festival-ramp Fyre wil een nieuw muziekfestival

Rapper Ja Rule doet een poging twee met ICONNic Festival

93.5 KDAY's Krush Groove 2017
Scott DudelsonGetty Images

Wat doe je als je een festival organiseert dat zó legendarisch mislukt, dat er documentaires over dit feestje worden gemaakt en je zakenpartner achter de tralies wordt gezet voor fraude? Dan verkondig je, als je rapper Ja Rule bent, dat je een nieuw festival gaat organiseren: ICONNic Festival.

Doorleven

Nee, hij heeft de geprezen Netflix documentaire over 'zijn' festival Fyre niet gekeken. In een interview met een Amerikaans radiostation zegt Ja Rule dat hij het fiasco van Fyre heeft doorleefd en dat hij nu een festival neer wil zetten dat écht iconisch wordt. Vandaar de naam.

Zelfde app, andere naam?
Net als Fyre zal ook ICONNic Festival georganiseerd worden als lanceringsfeest voor een app, en deze nieuwe app lijkt enorm veel op het idee van de Fyre app: gebruikers moeten er artiesten mee kunnen boeken. Hopelijk voor Ja Rule, valt hij wat betreft het lanceringsfestival níet in herhaling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs