Lili Reinhart deelt openhartig bericht over haar depressie op Instagram

Ze deelt een reeks Instagram Stories over haar struggles

lili-reinhart-openhartig-bericht-instagram
Matt WinkelmeyerGetty Images

Lili Reinhart – beter bekend als Betty in Riverdale – doet een boekje open over haar privéleven op Instagram. Ze vertelt in een reeks Instagram Stories openhartig over haar depressie en angsten.

Friendly reminder
In de Stories spoort ze anderen aan om hulp te zoeken wanneer dat nodig is. “Vriendelijke herinnering voor iedereen die het nodig heeft: therapie is nooit iets waarvoor je je moet schamen,” begint ze. “Iedereen kan er baat bij hebben om een psycholoog te zien. Hoe oud of ‘trots’ je ook probeert te zijn.”

Don't suffer in silence
Ze gaat verder: “We zijn allemaal mensen. En we hebben allemaal problemen. Lijd niet in stilte. Schaam je niet om hulp te vragen.”

Journey of self-love
Lili vertelt over haar eigen problemen: “Ik ben 22 jaar. Ik heb angsten en depressie. En vandaag ben ik weer met therapie begonnen,” aldus de actrice. “En zo begint de reis van zelfliefde voor mij. En veel succes bij jouw reis.”

Social media pauze
Dit is niet de eerste keer dat Lili vertelt over haar mentale struggles. Afgelopen december kondigde ze aan tijdelijk van Twitter af te gaan, vanwege alle haat van “deze giftige site en alle mensen die het nodig vinden om mij aan te vallen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs