Ah, nostalgie: The Jonas Brothers komen weer bij elkaar

‘Cause I’m burnin’ up, burnin’ up, for you baby

the-jonas-brothers-zijn-terug
FOXGetty Images

Ken je ze nog: Nick, Joe en Kevin Jonas? Zong je in de 00’s ook mee met Burnin’ Up, Lovebug en When You Look Me In The Eyes? In dat geval hebben we goed nieuws: The Jonas Brothers komen weer bij elkaar!

Muziek en documentaire
De Amerikaanse nieuwssite The Sun meldt dat The Jonas Brothers weer met nieuwe muziek komen én hun comeback filmen voor een documentaire. Ze zouden vorige week in het geheim naar Londen zijn gevlogen om hun reünie te plannen.

Poging 2
De laatste keer dat de broers een album uitbrachten, was in 2010. Daarna ging de band uit elkaar. In 2013 probeerden ze de band opnieuw te vormen. Ze hadden destijds een album en tournee op de planning, maar zeiden die op het laatste moment af.

De reden? Er was een “kloof ontstaan” tussen de drie en er was “grote onenigheid” over de muzikale richting van de band, aldus Nu.nl. Ondertussen hebben Nick, Joe en Kevin hun problemen opgelost en doen ze nog een poging om The Jonas Brothers opnieuw succesvol te maken.

Going solo
Het is niet zo dat we na de breuk van de Jonas-broers niets meer van ze gehoord hebben. Nick Jonas (26) trouwde met actrice Priyanka Chopra en bracht twee soloalbums uit. Joe Jonas (29) ging verder in de muziekwereld met de band DNCE en bracht de hit Cake by the Ocean uit. Hij is verloofd met Game of Thrones-actrice Sophie Turner. Kevin (31) werd ondernemer en deed mee aan Donald Trump’s reality competitie The Celebrity Apprentice.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs