Lil' Kleine lanceert kledinglijn tijdens fashion show

Maak kennis met 'JORIK'

lil-kleine
Marc de Groot

Lil' Kleine, Glamour's gasthoofdredacteur van het maartnummer, komt met een eigen kledinglijn genaamd JORIK, dat is al sinds november bekend. De vraag was alleen nog: wanneer?

Donderdag 28 februari kunnen mannen kleding kopen van het label JORIK. De hele collectie wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens zijn fashion show. Daarna zijn de items vanaf 1, 2 en 3 maart te koop tijdens de pop-up shop in het Art'Otel tegenover Amsterdam Centraal.

Voor wie?
Lil' Kleine richt zich met zijn lijn op jongvolwassen mannen. Voor zowel jongeren als volwassenen zitten er draagbare items tussen. Hoe Jorik de lijn omschrijft? “Een collectie voor iemand die houdt van zowel luxe als dagelijks comfort. Van het vliegtuig tot aan een chique restaurant en in de club tot aan de zondagmiddagbrunch met vrienden en familie.” Ook is hiphop terug te zien in de JORIK-collectie en heeft hij stijlen gemixt, zoals afgekeken van designer Virgil Abloh. “Tegenwoordig is de grens tussen streetwear en high-end fashion praktisch vervaagd," zegt hij. "Bijvoorbeeld: een basic wit T-shirt gecombineerd met een smoking pantalon en sneakers.”

Modeliefhebber
Dat Jorik een modeliefhebber is, komt ook uitgebreid ter sprake in ons maartnummer (nu in de winkel), waarvan hij gasthoofdredacteur is. Hij laat zich onder andere fotograferen in zijn favoriete merk, Louis Vuitton, en interviewt ontwerper van de mannencollectie van LV, Virgil Abloh.

Lil' Kleine is de baas
Verder showt hij zijn gevoelige kant in een groot interview ("Met mijn rebellie valt het best mee. Ik probeer een goed persoon te zijn"), is hij openhartig over zijn relatie met Jaimie Vaes, deelt hij jeugdfoto's en kiest hij twee vrienden voor de rubrieken 'What a Man' en 'Carrièrelessen.'

Zo vertelt Bas Smit een grappig verhaal over hoe hij Nicolette van Dam heeft versierd ("Ik haalde alles uit de kast") en deelt Nathan Moszkowicz alles over zijn werk als artiestenmanager en geeft hij zijn beste carrière-tips ("Durf op je strepen te staan").

Alvast benieuwd naar een sneak peek?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs