Ex-verleider Fabiola heeft contact met de ex van Kylie Jenner

Ze laat de berichtjes aan Anna Nooshin zien

Fabiola Volkers gaat viral, dat valt niet te ontkennen. De Temptation Island VIPS-verleidster post disstracks, maakt ruzie met Famke Louise en is nu te gast bij het YouTube-programma Gossip van Anna Nooshin. Hierin vertelt ze ons over haar raps en de gesprekken die ze met Kylie Jenners ex Tyga had.

Tyga
Laten we bij het belangrijkste beginnen: Tyga. De blonde Drentse heeft via Instagram contact gehad met de rapper. Ze laat de gesprekken zien. Veel verder dan 'hi' en 'where are you' gaat het niet, maar volgens Anna is het wel écht de ex van Kylie. Ook heeft ze contact gehad met de gitarist van Justin Bieber.

Ruzie
Er bestaan geruchten dat Fabiola ruzie heeft met de andere kandidaten van Temptation Island VIPS. Dit ontkent ze meteen. Ze kan het alleen niet goed vinden met verleider Kelly. Voor haar disstracks kiest ze mensen die haar niet liggen, zoals Vonneke Bonneke en Ex On The Beach-deelnemer Lena. Op de raps kreeg Fabiola erg veel haatberichten, maar ze vertelt dat ze heel goed weet wat ze doet: "Als ik normaal en saai bent gaat niemand naar mij kijken."

Famke
Het onderwerp Famke Louise en Ronnie Flex wordt helemaal vermeden door de kritische Anna. In de beschrijving van de video staat dat ze dit hebben afgesproken.

Benieuwd naar de hele Gossip video? Bekijk het filmpje hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs