Op deze datum is Meghan Markle waarschijnlijk uitgerekend

Zet ‘m maar vast in je agenda

datum-meghan-markle-uitgerekend
PoolGetty Images

Alle Netflix-kijkers zijn geobsedeerd door Meghan Markle sinds haar rol als Rachel in Suits. De rest van de wereld is geobsedeerd door de Amerikaanse sinds ze een relatie kreeg met prins Harry.

Tell me more, tell me more
Vanaf dat moment is ze hét gesprek van de dag. Meghan en Harry verloofden zich, trouwden en verwachten inmiddels hun eerste kind samen. En tja, daar wil iedereen natuurlijk alles van weten.

Due date
Want wordt het nu een jongen of een meisje? Hoe gaat de baby heten? En wanneer is Meghan uitgerekend? De royals laten weinig (zeg maar gerust: niets) los, dus het blijft gissen. Maar de Amerikaanse Cosmopolitan lijkt uitgevogeld te hebben wanneer de royal baby verwacht wordt.

Cosmo heeft verschillende aanwijzingen gevonden, die allemaal (ruwweg) in de richting van één datum wijzen:

Aanwijzing 1

Kensington Palace
maakte in oktober bekend dat Meghan zwanger is en het kind in de “lente van 2019” verwacht wordt. De lente loopt officieel van 20 maart tot en met 21 juni, dus daar hebben we niet bijzonder veel aan.

Aanwijzing 2

Toen een fan afgelopen januari aan Meghan vroeg wanneer ze uitgerekend was, antwoordde de 37-jarige (verrassend genoeg): “eind april of begin mei.” Kijk, dat is al een stuk specifieker.

Aanwijzing 3

Meghan Markle heeft met alle publiciteit nogal wat te verduren. Op 12 februari nam collega-acteur George Clooney het voor haar op. “Ze is zeven maanden zwanger en wordt gevolgd en belasterd en achternagezeten op dezelfde manier dat dat met Diana het geval was.”

De datum
Meghan was dus op 12 februari zeven maanden (ongeveer 28 weken) zwanger. De datum dat iemand is uitgerekend staat meestal op 40 weken zwangerschap. Oftewel: Meghan en Harry’s baby wordt waarschijnlijk op 10 mei verwacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs