Temptation Island’s Jefferson en Hannah van EOTB hebben een relatie

Alweer een nieuw Tempa meets EOTB-koppel

temptation-island-jefferson-relatie-ex-on-the-beach-hannah
Temptation Island / Ex On The Beach: Double Dutch

Ken je Jefferson van Temptation Island nog? Hij ging in 2017 met zijn toenmalige vriendin Lize de verleiding aan, maar het koppel slaagde niet voor de ultieme relatietest. In plaats daarvan kreeg Lize een relatie met verleider Ken en verliet ‘Jeffie’ het eiland single.

Inmiddels zijn we twee jaar verder en heeft Jefferson een nieuwe vriendin. En het is een oude bekende. Hij is samen met Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer Hannah, die in 2017 meedeed aan het realityprogramma.

Een match
Aan Cosmopolitan vertelt het stel over hun relatie. “Onze karakters zijn gewoon een match,” aldus Hannah. Of ze ooit als koppel mee willen doen met Temptation Island? “We zijn heel gelukkig hoe we nu zijn met elkaar, dus meedoen aan Temptation is niet iets wat nu op onze to-do list staat.”

Nog een koppel
Gisteren maakten we nog een potentieel nieuw Temptation meets EOTB-koppel bekend. Volgens Michella Kox zijn Brody van Ex On The Beach en Temptation Island-verleider Chloë een setje. De twee plaatsen allebei dezelfde Instagram Story. “En volgens mij hebben wij een liefdeskoppel, dames en heren,” aldus Michella. “Dat ze samen zijn is een feit!!! He is the king of the house en nu ook van Chloë."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs