R. Kelly is weer uit de gevangenis

Iemand heeft de borgsom van 1 miljoen dollar betaald

r-kelly-vrijgelaten-gevangenis-borg
Jason KempinGetty Images

De zaak van R. Kelly gaat verder. Robert Sylvester Kelly zat – eindelijk – in de gevangenis. Verschillende vrouwen hebben hem beschuldigd van seksueel misbruik. Er is zelfs een tape opgedoken waarin de zanger vermoedelijk seks heeft met een 14-jarige meisje.

Nogmaals: Kelly zat in de gevangenis. Er was een borgsom van 1 miljoen dollar toegekend. Het zag er eerst naar uit dat de zanger hierdoor nog een tijd vast zou zitten – zelf heeft hij het geld namelijk niet. Toch is zijn borgsom betaald. Door wie, is niet bekend. Maar het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat R. Kelly voor nu is vrijgelaten.

Alimentatie
De kans is groot dat de R&B-zanger binnenkort weer achter slot en grendel zit. Uit een andere rechtszaak blijkt dat hij de moeder van zijn kinderen nog alimentatie verschuldigd is. De rechtbank heeft geëist dat hij dat geld voor zijn drie kinderen alsnog betaalt. Hij moet ongeveer 160.000 dollar neerleggen vóór 6 maart. Doet hij dat niet, dan wordt hij weer opgepakt.

Wordt vervolgd

De zaak over seksueel misbruik gaat volgende maand verder. Op 22 maart is de eerste zitting van de rechtszaak gepland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs