Sex Education-koppel is in real life ook een stel

Jaaa!

sex-education
Netflix

Wat is leuker dan Sex Education? Lastige vraag, voor de fans. Maar wat dacht je van een Sex Education-koppel dat in real life ook een stel is?

Aimee en Adam, oftewel Aimee Lou Woud en Connor Swindells, zijn verliefd en iedereen mag het weten.

Onlangs vonden de Brit Awards plaats, de belangrijkste prijsuitreiking binnen de Britse muziekindustrie, waar onder anderen Aimee en Connor present waren. Niets geheimzinnig gedoe met intieme paparazzi-kiekjes, de twee acteurs kropen gewoon samen in een fotohokje, zoenden en plaatsten de foto's op Instagram.

Laten we hopen dat Connor zich in real life niet zo gedraagt als Adam en ongevraagd z'n broek laat zakken ten overstaan van heel veel mensen, waarna Amy het uitmaakte.

And they fell in looove
Het is goed mogelijk dat de relatie al een tijdje gaande is, het is immers niet de eerste foto die te bespeuren is op beide Instagram-accounts.

Sex Education
Sex Education niet gezien? Schaam je. Of nee, fijn juist! Dan heb je nog een lading leuke afleveringen in het vooruitzicht. Wij vinden de serie misschien wel leuker dan Gossip Girl, benieuwd waarom?

Het verhaal in een notendop: Sex Education gaat over Otis, een ietwat ongemakkelijke middelbare scholier die samenwoont met zijn moeder. Zijn moeder is sekstherapeut en dat vindt hij maar gênant.

Maar wanneer hij erachter komt dat hij de sekskennis van zijn moeder goed kan gebruiken om populairder te worden op school, werkt de baan van zijn moeder toch in zijn voordeel. Hij begint samen met studiegenoot Maeve een bedrijf. Otis gaat scholieren - tegen betaling - helpen met seksproblemen.

Goed nieuws: Sex Education seizoen 2 is al in de maak.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs