Ja hoor, dit is het bewijs: Ronnie en Famke zijn nog bij elkaar

R hartje F still going strong

View this post on Instagram

FAN

A post shared by Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) on

Wel, niet, wel, niet... De meeste relaties kennen ups and downs. Perioden van veel kriebels, afgewisseld met tijden van twijfel. Zo ook bij Ronnie Flex en Famke Louise, bleek afgelopen weken. Op Instagram deelden de twee hun relatiestruggles. Volgers dachten dat het over was tussen de twee. Nu weten we zeker dat dat niet zo is.

Scheve schaats?
Begin dit jaar dachten fans dat het over was tussen de twee artiesten. De rapper plaatste een aantal cryptische teksten op Instagram Story waaruit men opmaakte dat Famke zou zijn vreemdgegaan.

Maar eind januari deelde Famke op Instagram dat de 26-jarige rapper en nieuwbakken vader een charmeoffensief was gestart. Daarna legde paparazzi-fotograaf Edwin Smulders de twee op camera vast, al shoppend in Amsterdam.

Altijd hetzelfde liedje
Het waren allemaal signalen dat de twee elkaar nog steeds zien, maar geen ijzersterke bewijzen dat de relatie nog steeds gaande is. Daar brengt Ronnie verandering in met zijn Stories. We zien een slapende Famke in de armen van de rapper. Bij de video schrijft hij 'Altijd hetzelfde verhaal' met een lachende emoji. Kortom; dat zit wel goed.

image
Ronnie FlexInstagram
image
Ronnie FlexInstagram

Nori
Afgelopen december werd Ronnie Flex voor het eerst vader. Hij deelde een foto op Instagram met zijn dochter in zijn armen. “The greatest love of all.. eindelijk ben je hier… Nori Dua Plasschaert.. thank u @djwef.” De moeder van Nori is Wafae Kefi (beter bekend als Dj Wef).

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs