Khloé reageert voor het eerst op vreemdgaan Tristan

Ze laat van zich horen via Twitter

Inmiddels is algemeen bekend dat Tristan Thompson zijn vriendin Khloé Kardashian alweer heeft bedrogen... Dit keer met Kendalls beste vriendin Jordyn Woods. Yep, gecompliceerder (en pijnlijker) krijg je het bijna niet.

Na alle heisa hield de 34-jarige realityster zich even stil. Begrijpelijk ook. Gisteren plaatste ze voor het eerst weer een foto op Instagram. En wat voor een. Payback time naar Tristan, om even te laten zien wat de basketballer gaat missen. Nu geeft Khloé ook een schriftelijke reactie.

Ik waardeer jullie
Via Twitter laat Khloé van zich horen. "Ik wil jullie laten weten dat ik jullie waardeer. Ik lees jullie lieve woorden die me heel veel doen. Ik hou van jullie. Dankjewel! Dankjewel! Ik kom terug wanneer ik weer de behoefte voel om met jullie te praten. Onthoud tot die tijd om lief voor elkaar te zijn."

In scene gezet?
Wil je meer weten over de nieuwe soap rondom Keeping Up With The Kardashians; hier lees je hoe het zit. Hoewel een aantal fans denken dat de hele love triangle in scene is gezet voor het nieuwe seizoen van KUWTK, zegt een bron dat het echt waar is en geeft hij zelfs de reden achter de kus tussen Jordyn en Tristan.

Inmiddels zou Jordyn al uit Kylie's huis zijn vertrokken. De 21-jarige niet-meer-bff-van-Kylie gaat vermoedelijk weer bij haar moeder wonen.

Tristan zelf heeft nog niet gereageerd. Dat kan niet heel lang meer duren, gokken we. We keep you posted.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs