Ed Sheeran is afgelopen kerst in het geheim getrouwd

“Well I found a girl, beautiful and sweet"

ed-sheeran-geheim-getrouwd-cherry-seaborn
Dave J HoganGetty Images

Bijna op de dag een jaar geleden maakte Ed Sheeran (28) bekend verloofd te zijn met zijn jeugdliefde. In 2018 gingen er al geruchten rond dat hij en Cherry Seaborn (26) al ‘stiekem’ getrouwd waren, later bleek dat het niet zo was.

Nu lijkt het wél echt zo te zijn. De Britse nieuwssite The Sun maakt bekend dat ze rond kerstmis een geheime bruiloft hadden.

Intiem
Een anonieme bron beweert een kennis van het stel te zijn. Volgens de bron was het een intieme bruiloft in Suffolk, met alleen familie en een paar goede vrienden. “Er waren maar veertig mensen,” vertelt de bron. “Dus geen Taylor Swift, mensen van het platenlabel of andere celebrity-vrienden.”

Waarom ze kozen voor een geheime bruiloft? “Ze wilden geen ophef. Hij wilde dat het helemaal voor hen twee zou zijn – gewoon een intieme winter bruiloft.”

Groot feest
Dat de officiële Sheeran-Seaborn bruiloft intiem was, betekent niet dat de celebs niet alsnog iets groots plannen. Aankomende zomer staat er een festival-achtig feest op het programma. “Dat wordt veel zingen en dansen. En dan nodigen ze Taylor, hun platenlabel collega’s en celebrity-vrienden uit,” aldus de bron.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Perfect liefdesverhaal
Ed Sheeran en Cherry Seaborn leerden elkaar op de middelbare school kennen. In 2015 kregen ze een relatie en in 2016 reisden ze een jaar lang samen de wereld over.

Komt dit verhaal je bekend voor? Dat kan, want Ed heeft een lied erover geschreven. In de hit Perfect vertelt de zanger hun liefdesverhaal zelf:

Well I found a girl, beautiful and sweet
I never knew you were the someone waiting for me
‘Cause we were just kids when we fell in love
Not knowing what it was
I will not give you up this time

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs