Lil’ Kleine over zijn moeder: “Mijn kind hoeft niet de jeugd te hebben die ik had”

In een interview vertelt de rapper over zijn jeugd

lil-kleine-glamour-marc-de-groot
Marc de Groot

Als er één persoon is over wie Lil’ Kleine vol lof spreekt, is het wel zijn vader. Maar zo hecht als de rapper met zijn vader is, zo moeizaam is de relatie met zijn moeder. In het tv-programma Waar Is De Mol? vertelde Jorik Scholten (zoals hij echt heet) in 2018 al dat hij “geen gevoel” meer heeft bij zijn moeder. “Dat hoofdstuk heb ik op jonge leeftijd al afgesloten,” aldus Kleine.

Gisteren dook er een nieuw interview met de rapper op, dit keer van FaceCulture. Lil’ Kleine beantwoordt vragen over zijn nieuwe album, het vaderschap en – uiteindelijk toch ook – zijn moeder.

Jeugdgevangenis
Want, wat voor voorbeeld wil hij zijn voor zijn kind? “Zou ik het tof vinden als mijn kind precies is wie ik ben? Nee,” antwoordt Jorik. “Mijn kind hoeft de jeugd die ik heb gehad niet te hebben. Ik hoef ‘m ook niet op te zoeken in een jeugdgevangenis of weet ik veel wat.”

Makkelijker
“Mijn kind gaat opgroeien in een leven waar alles iets makkelijker is,” gaat hij verder. “Maar ik ga hem wel genoeg normen en waarden meegeven, om hem niet zo gek te laten zijn als ik ben.”

Goede moeder
Als de interviewer doorvraagt over Lil’ Kleines jeugd, reageert de rapper: “Ik kan mijn zoon alles leren. Maar er is één ding dat mijn zoon míj kan leren: hoe het is om een hele goeie, fijne moeder te hebben. Dat vind ik het mooiste,” besluit Jorik.

Nieuwe album
In het interview vertelt Lil’ Kleine ook vast iets over zijn nieuwe muziek. Hij brengt binnenkort een nieuw album uit en dat is “het eerste album waar ik nu al het trotst op ben.”

Waarom? “Al zou dit hele album geen hit of succes worden, is dit het album wat ik het meest heb geluisterd,” aldus Kleine. “Er is geen nummer waarover ik kan zeggen ‘dit is het beste nummer van het album’, want ik vind het allemaal zo goed.” Wij zijn in ieder geval benieuwd.

Video
Bekijk het hele interview met de rapper hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs