Jordyn Woods open over De Avond en De Kus met Tristan Thompson

Alles wordt expliciet besproken

Jordyn Woods
Facebook / The Red Table Talk

Is het hele Jordyn Woods ft. Tristan Thompson-schandaal een masterplan van The Godmother Kris Jenner ter ere van het nieuwe Keeping Up With The Kardashians seizoen? De tijd zal het leren. Tot díe tijd wordt het drama uitgebreid en van alle kanten belicht. Na tweets van Khloe, nam Jordyn Woods gisteren het heft in eigen handen.

Geen tv-interview, maar internet
Ze schoof aan bij The Red Table Talk, de internet talkshow van Jada Smith, haar moeder Adrienne Banfield-Norris en dochter Willow Smith. Jordyn heeft het interview zelf aangevraagd en vriendin Jada Smith ging akkoord, om samen voor de camera uit te zoeken "how to deal, heal and move forward."

We're all in this together

Het interview van een half uur geeft een FBI-waardige reconstructie van de avond en de faux pas van Jordyn en Tristan. Maar eerst geeft 'oom' Will Smith nog wat vaderlijk advies via de iPad aan Jordyn. De families Woods en Smith zijn al voor Jordyns geboorte bevriend.

Akte 1: Bij Tristan Thuis
Na een diner met vriendinnen, ging Jordyn zondagavond naar een feestje ergens in een bar. "In LA sluiten de clubs vroeg, dus het hoort helemaal bij de uitgaanscultuur om nog naar iemands huis te gaan." Tristan die ook op het feest was, opende zijn huis voor een afterparty. Jordyn en haar vriendinnen hadden Tristan op het feestje niet gesproken, maar de hele meute ging naar Tristans huis, dus Jordyn dacht 'top, juist beter dat ik diegene ken en weet dat het veilig is.'

Vijf minuten later in het interview zegt ze, en blijft ze herhalen, dat dát haar fout was, bij Tristan thuis zijn. But why?

Akte 2: De Lapdance

Is er wel of geen lapdance aan Tristan gegeven door Jordyn. Dit is een van de vele kwesties rondom De Avond. Nee, zegt Jordyn, absoluut niet. Maar ik zat wel op de leuning van de stoel waar hij in zat. En mijn benen hingen wel over zijn onderbenen, omdat anders mijn benen zo aan het bungelen waren.

Akte 3: Verantwoordelijkheid

Jordyn blijft maar herhalen dat het haar verantwoordelijkheid was. "Ik heb mezelf in die situatie geplaatst." Jada noemt trouwens Tristan nog de partner van Khloe, maar die twee leven blijkbaar al niet meer samen met elkaar. Of was dit huisfeetje aan de gang terwijl Khloe en baby boven lagen te slapen? Om 07:00 ging Jordyn naar huis, maar tot die tijd waren er altijd andere mensen bij. En ja, ze was dronken. Niet tipsy, niet black-out dronken, maar dronken.

Akte 4: De kus
De kus vond plaats op het moment dat Jordyn naar buiten wilde lopen, richting haar taxi. Net als met De Lapdance vraagt Jada ook hier even lekker door. Tristan zoende haar op de mond en nee, het was geen gepassioneerde kus, geen tong, niks. Een kus. Jordyn reageerde niet op Tristan, maar liep door naar buiten en dacht bij zichzelf: dit is niet gebeurd.

Akte 5: The day after

De volgende dag vertelt Jordyn aan Khloe en goede vriendin Kylie dat ze bij het huisfeestje was, maar ze vertelt níet wat er is voorgevallen. Er speelde al genoeg bij Khloe en Tristan, is de redenatie van Jordyn. "Ik wilde haar in bescherming nemen."

Het hele interview zien?

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Recensies
De reacties op social media zijn natuurlijk beter dan het interview zelf. Algemene conclusie is dat dit een geweldig knap staaltje 'tv' is. De drama, de geweldige make-up en glows van beide vrouwen en de media training die Jordyn sowieso zou hebben gehad voor dit interview. Alles wordt op Instagram en Twitter besproken. Bekijk de insta-stories en de comments onder de post van insta-celebrity Rachel Zeilic maar eens.


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs