De Jonas Brothers zijn terug (met hun vrouwen)

Nieuwe muziek inclusief extravagante videoclip

image
Youtube / Jonas Brothers

De Jonas Brothers zijn terug. Na bijna tien jaar brengen de broertjes (inmiddels 31, 29 en 26) weer een single uit. En dat pakken ze groots aan. De titel heet veelzeggend 'Sucker'. De hoofdrollen in de extravagante videoclip zijn dan ook weggelegd voor hun vrouwen.

Verliefd, verloofd, getrouwd

Want inmiddels zijn alle broers getrouwd of verloofd. De mannen mogen in hun handjes knijpen. Actrice Priyanka Chopra Jonas, is afgelopen december getrouwd met Nick Jonas. Sophie Turner, is sinds 2017 verloofd met Joe Jonas. En Danielle Jonas is sinds 2009 getrouwd met Kevin Jonas en dit stel heeft samen twee dochters.

Videoclip
Voor de videoclip is alles uit de kast getrokken. Een landhuis, tientallen prachtige outfits, baden in de tuin van het landhuis, lolly's en volledige diners. Logisch dus dat de band tweette dat ze een geweldige tijd in Engeland hebben gehad tijdens het filmen van deze video.

JSisters
De schoonzussen hebben zo'n goede band dat ze zich op social media de J-sisters noemen. Een vondst die ze hebben opgedaan tijdens Priyanka's vrijgezellenfeest in Amsterdam afgelopen november.

View this post on Instagram

JSisters ♥️ #sucker @jonasbrothers

A post shared by 💋Danielle💋 (@daniellejonas) onAdvertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs