Ronnie Flex deelt zoete video van dochtertje Nori

Ze is alweer flink gegroeid

Afgelopen december werd Ronnie Flex voor het eerst vader. Sindsdien liet hij slechts een glimp zien van zijn dochtertje Nori Dua Plasschaert. Nu deelt de rapper voor het eerst beelden waarop we de lachende Nori van dichtbij kunnen bewonderen.

Video
Ronell Langston Plasschaert
- zoals de rapper echt heet - plaatste gisteren een zoete video op Instagram. Hij danst met zijn dochter op het liedje PYT (Pretty Young Thing) van Michael Jackson. De kleine Nori beweegt lachend met haar vader mee.

Relatie
Ronnie Flex is niet samen met zijn 'baby mama' DJ Wef. Hij heeft een relatie met Famke Louise. Eind februari nam de rapper het nog voor zijn op voor zijn vriendin, die regelmatig haat over zich heen krijgt.

In een tweet reageert Ronnie op al die negativiteit. "Famke kan lijp goed zingen. Ik ga stuk," begint hij. "Al die hatende mensen gaan niks begrijpen. Zij kent haar eigen kracht nog niet, maar ik zie dat ze dag bij dag steeds meer controle krijgt. Haters gaan die L moeten vasthouden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs