Justin Bieber laat via Instagram weten dat het niet goed met hem gaat

De zanger geeft een update over zijn depressie

justin-bieber
Melodie JengGetty Images

Het gaat niet goed met Justin Bieber. People Magazine maakte half februari al bekend dat de 25-jarige zanger depressief is. Daardoor is onder andere het huwelijksfeest met zijn vrouw Hailey Bieber uitgesteld. Justin geeft nu een update over zijn mentale gezondheid via Instagram.

Update
Via social media vertelt Justin dat hij hoopt dat iedereen voor hem bidt voor een goed herstel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Ik wilde jullie een update geven. Ik worstel de laatste tijd enorm. Ik voel me enorm afgezonderd en raar. Ik heb vaker een terugslag dus ik maak me geen zorgen. Ik wilde dit alleen met jullie delen en vragen of jullie voor me willen bidden. God is trouw en jouw gebeden werken echt. Dankjewel."

Depressie
Volgens People Magazine heeft Justins depressie niets te maken met zijn relatie met Hailey. “Hij is gelukkig met zijn huwelijk. Hij worstelt met iets anders,” vertelt een bron. “Hij wordt goed geholpen en is in behandeling. Hij heeft er vertrouwen in dat het snel weer beter gaat.”

Beter worden
Een andere bron legt uit dat dit de reden is dat Justin en Hailey hun bruiloft uitstellen. “Uiteindelijk zullen ze een groot feest voor familie en vrienden houden. Maar voor nu ligt de focus voor Justin op mentaal beter worden.”

Sexverslaving
Eerder deze maand werd bekend dat Justin Bieber last had van een sexverslaving. In een interview met de Amerikaanse Vogue vertelde hij over zijn sexleven. Hij vertelt dat hij vóór Hailey een jaar lang celibatair heeft geleefd. Hij wilde dat jaar geen seks hebben voordat hij getrouwd was.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs