Er is waarschijnlijk een derde sextape van R. Kelly opgedoken

Zijn advocaat ontkent alles

R. Kelly-sextape
Jason Merritt/TERMGetty Images

R. Kelly, voluit Robert Sylvester Kelly, is volop in het nieuws. Er zijn al twee mogelijke tapes opgedoken, waarop te zien is hoe de artiest sex heeft met minderjarige meisjes. Vorige week werd R. Kelly opgepakt, niet om de tapes, maar omdat hij weigerde alimentatie te betalen aan zijn ex-vrouw. Op dit moment is hij weer op vrije voeten, maar de vraag blijft voor hoe lang. Want inmiddels is mogelijk sextape nummer drie boven water gekomen.

Tape
Advocaat Gloria Allred beweert, tijdens een persconferentie, dat ze een nieuwe tape in haar bezit heeft. Deze is gevonden door een echtpaar uit Pennsylvania. De man, Dennis, dacht dat hij een tape vond met het concert van de zanger. Totdat 'ie hem afspeelde: "Tot mijn grote verbazing zag ik echt R. Kelly op de beelden, maar niet met een concert. In plaats daarvan zag ik hem minderjarige zwarte meisjes misbruiken." Het is onduidelijk hoe de tape in het bezit van Dennis is gekomen.

Advocaat
Steve Greenberg
, de advocaat van R. Kelly, ontkent alles en beschuldigt de media van een heksenjacht, meldt TMZ: "R. Kelly zegt dat hij met geen enkel minderjarig meisje op welke tape dan ook staat. Er wordt gezegd dat er iemand op beeld staat die op R. Kelly lijkt, maar dat betekent nog niet dat hij het daadwerkelijk is. En hij is het niet."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs