Kylie Jenner wilde dochter Stormi eerst een heel andere naam geven

Het is een wereld van verschil

kylie-jenner
Ari PerilsteinGetty Images

De Kardashian-Jenners staan bekend om hun looks, hun realityshow én hun originele babynamen. Denk aan North West, Saint West en Chicago West (de keuze van Kim Kardashian), Reign Aston Disick (de zoon van Kourtney Kardashian) en, waarschijnlijk de bekendste, de dochter van Kylie Jenner: Stormi Webster.

Potentiële namen
Dit was niet de enige naam die Kylie in gedachten had voor haar dochter. Gisteren vertelde de realityster in een live-sessie op Instagram dat ze een paar potentiële namen bedacht had. De meeste namen bewaart ze voor haar toekomstige kinderen, maar één naam deelt ze wel met haar fans.

Wereld van verschil
Wat blijkt? Het is een veelvoorkomende naam, die héél anders is dan Stormi. "Ik zal jullie één naam vertellen, omdat ik niet denk dat ik mijn (toekomstige) dochter zo ga noemen. Ik wilde Stormi eerst Rose noemen," onthult Kylie.

Tweede keuze
De influencer vertelt dat ze de naam heel leuk vindt, maar uiteindelijk niet bij Stormi vond passen. 'Rose' was haar derde keuze. Welke naam haar tweede keuze was, houdt Kylie geheim. Ze hoopt die misschien te gebruiken voor een tweede dochter.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs