Eindelijk fotobewijs! Channing Tatum en Jessie J zijn samen gespot in Londen

Het stel is vastgelegd op camera

channing-tatum-jessie-j-relatie-foto
Getty Images

Vorig jaar ontstond er een nieuw verrassend setje in celebrity-land: Channing Tatum (38) en Jessie J (30). Dat de acteur en zangeres aan het daten zijn, was al bekend. Maar nu zijn ze voor het eerst vastgelegd op camera.

De twee liepen gisteren hand in hand door Londen. En we kunnen niet anders zeggen dan dat ze er smoorverliefd uitzien. See for yourself:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onvruchtbaar
In november deelde Jessie J een heftig bericht
tijdens haar concert in de Royal Albert Hall in Londen. Aan haar fans vertelde ze dat ze geen kinderen kan krijgen. Het nummer Four Letter Word van haar nieuwe album R.O.S.E gaat over haar kinderwens. Voordat ze het nummer zong tijdens haar concert, vertelde ze openhartig:

“Er werd mij vier jaar geleden verteld dat ik nooit zelf kinderen kan krijgen. Ik vertel dit niet om medeleven te krijgen, ik ben een van de miljoenen vrouwen en mannen die hiermee kampen. Ik wilde dit nummer voor mezelf schrijven toen ik verdrietig was, om mezelf wat op te vrolijken, maar ook om de mensen iets te geven om naar te luisteren als zij het moeilijk hebben.”

Jenna Dewan
Channing was negen jaar getrouwd met Step Up-actrice Jenna Dewan. Samen hebben ze een 5-jarige dochter, Everly. In april 2018 kondigden de twee via Instagram aan te gaan scheiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs