Het 18-jarige zusje van zanger Louis Tomlinson is overleden

De twee waren erg close

2014 American Music Awards - Show
Kevin WinterGetty Images

Verdrietig nieuws op de vrijdagochtend. Félicité Tomlinson, het zusje van voormalig One Direction-zanger Louis Tomlinson is overleden aan een hartaanval. Dit meldt de Britse website The Sun.

Thuis
De 18-jarige is naar verluidt woensdagavond thuis overleden. Ze was niet alleen, iemand die op dat moment bij haar was belde direct het alarmnummer. Ze hebben haar nog geprobeerd te reanimeren, maar Félicité stierf niet veel later. De oorzaak van haar hartaanval wordt onderzocht.

Verdriet
Louis werd meteen op de hoogte gebracht van het nieuws. Volgens een bron is hij 'verwoest en radeloos'. De twee waren erg close en werden vaak samen gespot in Londen. Het The X Factor-jurylid zou vandaag optreden, maar heeft al zijn afspraken voorlopig afgezegd.

Influencer
Félicité was niet alleen 'het zusje van'. Ze was erg populair op Instagram en had 1.4 miljoen volgers. De influencer was bezig met een eigen kledinglijn en wilde een boek schrijven.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs