The Vampire Diaries-actrice Nina Dobrev kan dus ook heel goed dansen

Kijk maar naar deze video

nina-dobrev-dansen-video-shawn-mendes
Pascal Le SegretainGetty Images

We kennen Nina Dobrev van de populaire serie The Vampire Diaries. En, als je haar daarvoor al eerder had gezien, van Degrassi: The Next Generation (waarin ze samen met Drake speelde!). Maar wist je ook dat de 30-jarige actrice behoorlijk goed kan dansen?

Shawn Mendes
Nina Dobrev verschijnt in een nieuwe video van de bekende choreograaf Kyle Hanagami. Ze danst op Particular Taste van Shawn Mendes. De actrice doet stunts, liften en een spagaat. En op het einde van de video komt een special guest de dansvloer op: Nina’s hondje Maverick.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rockster
Choreograaf Kyle vertelt in de beschrijving van de video hoe het was om samen te werken met de actrice. “Op de set zijn met Nina was niets minder dan geweldig. Ze is een rockster en een doorzetter die wegliep met blauwe knieën en een lach op haar gezicht.”

Elena Gilbert
Nina Dobrev speelde de hoofdrol van Elena Gilbert in The Vampire Diaries. Ze was te zien in de eerste zes seizoenen, terwijl de serie in totaal acht seizoenen telde. De actrice besloot niet mee te doen met de laatste twee seizoenen. De reden? “Ik wil niet langer een tiener spelen. Ik wil volwassen rollen spelen en uitgedaagd worden en met grote filmmakers werken en ongelofelijke verhalen vertellen, en dat betekende dat ik heel kieskeurig moest zijn,” aldus Nina zelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs