Drake cancelt zijn concert in Nederland alweer

Het is maart 2017 all over again

Hot 107.9 Birthday Bash Block Show
Paras GriffinGetty Images

Bekende rapper Drake komt in april naar Nederland voor zijn Assassination Vacation Tour. De 32-jarige rapper zou maar liefst drie keer te zien zijn in de Amsterdamse Ziggo Dome: op 23, 25 en 26 april.

De geluksvogels die een kaartje hebben weten de bemachtigen zijn misschien toch niet zo lucky. Één van de drie concerten is geannuleerd. En de andere twee zijn van datum geswitcht.

What's happening
Het concert van 23 april gaat niet meer door. Mojo geeft als verklaring dat Drake moet cancelen door "een wijziging in het tourschema." De optredens van 25 en 26 april zijn verplaatst naar 15 en 16 april.

En nu?
Heb je een kaartje voor 23 april gekocht, dan krijg je je geld automatisch terug. Drake-fans die kaarten hadden voor 25 of 26 april, kunnen automatisch naar het concert van 15 of 16 april. Kun je niet op de nieuwe datum? Vul dan het formulier in op Ticketmaster om je geld terug te krijgen.

Geschiedenis herhaalt zich
Dit is niet de eerste keer dat Drake zijn concert in Nederland afzegt. In maart 2017 zou hij ook een optreden in Amsterdam geven, maar liet hij zijn fans een uur lang in de Ziggo Dome wachten om vervolgens helemaal niet op te komen dagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs