Teen Mom's Catelynn en Tyler veranderen last minute de naam van hun kind

Bye bye Tazlee

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie Catelynn Lowell en Tyler Baltierra in de afleveringen van Teen Mom volgt, weet dat ze hun derde kindje Tezlee wilden noemen. Daar is het stel last minute op teruggekomen. In plaats daarvan gaan ze voor de naam Vaeda Luma. Aan de Amerikaanse website Us Weekly geven ze uitleg over de switch.

Tezlee
In december vertelt de 27-jarige Catelynn trots in Teen Mom dat hun kind Tezlee gaat heten: "Tyler heeft het verzonnen, hij zocht verschillende namen op en zag de naam Leslie. We hebben Novalee en nu Tezlee. We wilden dat de namen goed bij elkaar passen."

Toch maar niet
Maar dat bleek geen groot succes. Veel fans gaven hun mening en vonden de naam niks. Ook Catelynn bedacht zich op het laatste moment: "Elke keer als iemand die naam zei, werden we er absoluut niet blij van. We vonden de naam toch niet zo mooi als dat we in het begin dachten."

My Girl
De 27-jarige Tyler kwam op Vaeda terwijl hij naar de film My Girl keek, waarin een van de personages Vada heet. "Toen hij die naam zei, was ik er meteen verliefd op. De film heb ik jaren geleden samen gekeken met Tyler," vertelt Catelynn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs