Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown heeft een relatie met Romeo Beckham

Een bron vertelt wat Victoria Beckham van het nieuwe koppel vindt

Calvin Klein Collection - Arrivals - September 2018 - New York Fashion Week
Monica SchipperGetty Images

Er is een nieuw celebrity-koppel in town. Dit stel is íets jonger dan het gemiddelde celeb-duo. De 15-jarige Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown heeft volgens The Sun een relatie met de 16-jarige Romeo Beckham.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Award uitreiking
De twee tieners ontmoetten elkaar voor het eerst in december 2016. Toen mochten Millie en Romeo samen een award uitreiken tijdens een gala van Unicef. Voor Millie was de avond onvergetelijk. Op haar social media vertelde ze dat ze zich “deze avond voor altijd zal herinneren.”

Love is in the air
Tijdens het gala in 2016 liet de jonge actrice al doorschemeren een oogje op Romeo te hebben. Toen de pers haar op de rode loper vroeg wat ze hoopte voor haar personage Eleven in Stranger Things, antwoordde ze: “Ik weet het niet. Iets met Romeo Beckham.”

Posh approves
Een bron vertelt aan The Sun dat de relatie nog pril is: “Het is nog vroeg, maar ze zijn nu al heel lief samen.” Het is in ieder geval geen klassieke Romeo en Julia-situatie. Moeder Victoria Beckham keurt Romeo’s nieuwe vriendin goed. “Ze is een grote fan van Millie,” aldus de bron.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs