Louis Tomlinsons zussen plaatsen emotionele Instagrampost na overlijden van zusje

"Mijn Fizzy, mijn kleine zusje."

Louis-Tomlinson-zussen
Ilya S. SavenokGetty Images

Vorige week werd het verdrietige nieuws bekend dat Félicité Tomlinson, het zusje van Louis Tomlinson, op 18-jarige leeftijd is overleden. Haar 21-jarige zus Charlotte Tomlinson (Lottie) en de 14-jarige tweeling Daisy Tomlinson en Phoebe Tomlinson reageren op Instagram op het overlijden van hun zusje.

Verdrietig
Aan haar 3,2 miljoen volgers laat make-up artist en influencer Lottie weten hoeveel ze haar zusje mist: "Mijn Fizzy, mijn kleine zusje, mijn beste vriend. Ik ben incompleet zonder jou, ik ben leeg. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Ik wilde dat we het leven samen wat langer hadden kunnen leven. Mama had jou nodig en jij had haar nodig, jullie zijn eindelijk weer samen." In 2016 overleed Johannah Deakin, de moeder van de Tomlinsons, aan leukemie.

Tweeling
Phoebe deelt een kinderfoto van Félicité: "Ik herinner me dat ik, Dais, Lotts en jij allemaal in dezelfde kamer sliepen, op twee stapelbedden. We praatten de hele nacht over grappige random dingen. Je was de beste in het vertellen van verhalen."

"Er zijn geen woorden die nog een keer uitleggen hoe gebroken ik ben. Mijn dierbare zus," schrijft Daisy onder een foto van de vier zussen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs