Temptation Island's Lize en Ken zijn uit elkaar

Ze vertellen de reden in Temptation Talk

lize-ken-temptation-island-uit-elkaar
Instagram

Trouwe kijkers van Temptation Island zagen hoe Lize en Ken elkaar twee jaar geleden vonden in een ongebruikelijke situatie. Lize was immers nog samen met Jefferson en Ken kwam naar het eiland om te verleiden. Toch verlieten ze het eiland samen, verliefd. En dat bleven ze.

Tot Lize in februari bekendmaakte dat er trouble in paradise is.
Nu blijkt dat ze hun problemen niet (samen) hebben kunnen oplossen. In Temptation Talk vertellen de twee officieel uit elkaar te zijn.

We willen het niet
In de aflevering van gisteravond gaat Olcay Gulsen op bezoek bij Kens restaurant, waar Lize ook is. Daar vertelt Ken dat ze niet langer samen zijn. "Het is kut, want we willen het allebei niet. Er is eigenlijk niets mis en ook niets misgegaan."

Samenwonen
Waarom ze dan toch hebben besloten uit elkaar te gaan? "Lize wilde samenwonen en ik heb gezegd: ik weet niet of ik daar klaar voor ben," vertelt Ken. "Als ik zie dat zij over een paar jaar al wil beginnen met kinderen, klap ik helemaal dicht."

De reden
Maar dat is niet de hoofdreden, benadrukt Lize. "Nu lijkt het alsof we uit elkaar gaan omdat ik een kind wil en jij niet, maar dat is totaal niet het geval. Het blijft een feit dat we op elk vlak een ander leven willen."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs