Wacht even, zijn Justin en Hailey Bieber nu in verwachting of niet?

Justin plaatste een foto van een echo op Instagram

justin-bieber-hailey-baldwin-koppel
James DevaneyGetty Images

Justin Bieber weet wel hoe hij de gemoederen bezighoudt. Gisteravond plaatste de zanger een foto van een echo op zijn Instagram, waardoor heel de wereld ervan overtuigd was dat Hailey Bieber zwanger is. Bleek toch niet zo te zijn. Of toch wel? Oké, we leggen het even uit.

Baby boy

De eerste Insta-post is inderdaad een foto van een echo. Het is alleen niet de echo van Hailey. Als je het woord 'sonogram' googelt, is ongeveer de eerste foto die je ziet dezelfde foto die Justin Bieber deelt. Oftewel: het lijkt een grap.

Echo
Vervolgens plaatst Justin een foto van Hailey die bij de dokter op de stoel ligt en verwonderd naar haar buik kijkt. Hij schrijft: "Als je dacht dat het een 1 april-grap was." Oftewel: Justin zorgt er eerst voor dat het een grap lijkt, maar Hailey is wél zwanger.

View this post on Instagram

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Puppy
De laatste post geeft duidelijkheid. De 25-jarige zanger plaatst weer een foto van een echo. Maar in de baarmoeder zien we geen baby, maar een puppy. "Wacht, omg, is het.. 1 APRIL!"

View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Oftewel: het leek een grap, bleek daarna toch geen grap te zijn, maar dat bleek allemaal een grap en dat is de grap. Snap je?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs