Laura en Roger van Temptation Island zijn uit elkaar

Gaat het dan toch mis in Thailand?

temptation-island-koppel-laura-roger
Temptation Island

Niets wijst er nog op dat Roger of Laura de fout in gaan in Temptation Island. Roger houdt zich vooral bezig met zijn bedtijd en voor Laura is "niemand ook maar een beetje temptation." Toch is het ergens misgegaan tussen de twee. Roger vertelt in de afgelopen aflevering van Temptation Talk dat hij en Laura niet langer samen zijn.

Uit elkaar
Roger laat weten dat ze na het programma uit elkaar gegaan zijn. Aan Michella Kox vertelt Roger dat Temptation Island hem te veel werd.

Roger verspreekt zich
Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder leek het erop dat Roger zich versprak over hun relatiestatus. In een Instagram live-story beantwoordde Roger vragen van fans. In de live Q&A vroeg iemand hoe de selectieprocedure was. Roger antwoordde: "We mochten op gesprek gaan en achteraf werden we gevraagd om mee te gaan. Nee, daarvoor was er nog geen bedrog." Daarvoor, als in 'nu wel'?

To be continued
Betekent dit dat één van de twee alsnog de fout in gaat? We zullen de afleveringen van Temptation Island nog even moeten afwachten voor het antwoord.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs