Verklapt Serena Williams nu het geslacht van Meghan Markles baby?

Ze lijkt zich te verspreken

meghan-markle-prins-harry-geslacht-baby
Max Mumby/IndigoGetty Images

De baby van Meghan Markle en prins Harry is nog niet eens geboren, maar hij/zij houdt de gemoederen al maanden flink bezig. Wanneer Meghan is uitgerekend, de geheime babyshower en het geslacht van de baby; het wordt allemaal besproken.

Over dat laatste onderwerp is er nieuws. Fans denken dat topsporter Serena Williams - één van Meghan Markles beste vriendinnen - per ongeluk het geslacht van de royal baby heeft verklapt.

Advies aan moeders
Serena Williams spreekt in een recent interview over moederschap. Wanneer de journalist vraagt welk advies ze geeft aan nieuwe moeders, reageert Serena: “Fouten accepteren en niet verwachten dat het perfect gaat. We leggen veel te veel druk op onszelf.”

Een vriendin
Serena gaat verder met een voorbeeld - en daar wordt het interessant. “Een vriendin van me is zwanger en zij zei 'Mijn kind gaat dit doen' en ik vertelde haar 'Nee, dat gaat ze niet doen. Nee, dat ga jij niet doen.' En zij zei: 'Ik moet je spreken zodat je me tips kunt geven.'”

Meisje
Valt het je al op? Serena verwijst naar de baby met het woord 'ze'. De 37-jarige tennisser heeft het over een vriendin die zwanger is van een dochter. Hoeveel zwangere vriendinnen heeft Serena? De kans is groot dat het er maar eentje is: Meghan Markle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs