The Hills-ster Stephanie Pratt: 'Niemand kent de echte Heidi Montag'

De drama begint nu al

heidi-montag-stephanie-pratt-the-hills-new-beginnings
BravoGetty Images

The Hills is terug! En met de realityshow ook de eindeloze drama (we hadden niets anders verwacht). Stephanie Pratt maakt in een recente podcast bekend geen contact meer te hebben met haar broer Spencer Pratt en haar schoonzus Heidi Montag. De reden? Heidi.

I'm done
Tijdens de opnames van The Hills: New Beginnings hadden Stephanie en Spencer (weer) contact. Maar dat ging al snel mis. “Ik ga niet langer doen alsof Spencer en Heidi goede mensen zijn. Dat heb ik het grootste deel van de serie wel gedaan, voor mijn ouders. Maar nu ben ik klaar,” aldus Stephanie.

Toxic
De 32-jarige gaat verder: “Zij zijn de reden dat ik naar Londen ben verhuisd. Ik kan niet in hun buurt wonen. Ze zijn de meest giftige mensen die ik ooit heb ontmoet. Spencer is dood voor mij.”

Geen contact
Maar het echte probleem is volgens Stephanie niet Spencer, maar zijn vrouw Heidi. “Niemand kent de echte Heidi,” zegt Stephanie. “Ze wil dat zij de enige is met wie Spencer contact heeft. Ze wil zelfs dat niemand een band krijgt met Gunner,” de 1-jarige zoon van Heidi en Spencer. Volgens Stephanie mogen zelfs Gunners opa en oma geen contact met de baby.

The Hills
Of we veel van deze drama meekrijgen in het nieuwe seizoen van The Hills? In het begin in ieder geval niet. “Ik moest tijdens de opnames net doen of ik ze leuk vond, terwijl we elkaar niet konden uitstaan,” aldus Stephanie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs