Meghan Markle weigert te bevallen met behulp van koningin Elizabeths dokters

Ze lapt de regels van het koningshuis weer eens aan haar laars

meghan-markle-koningin-elizabeth-geboorte-dokters
Chris JacksonGetty Images

Meghan Markle gaat naar verluidt weer eens tegen het koninklijk protocol in. De 37-jarige zou eigenlijk moeten bevallen met behulp van de twee (mannelijke) gynaecologen van het koningshuis, Alan Farthing en Guy Thorpe-Beeston.

Volgens Daily Mail wil Meghan Markle echter geen 'mannen in pakken' aan haar kraambed hebben. Daarom heeft ze haar eigen vrouwelijke verloskundige en natuurlijke geboortecoach aangesteld tot hoofd van haar 'bevallingsteam'.

Verbijsterd
Een bron vertelt aan de Britse nieuwssite: "Meghan zegt dat ze geen mannen in pakken wil. Ze was onvermurwbaar over dat ze haar eigen mensen wilde hebben. Een paar van ons waren er best verbijsterd door."

Beste van de beste
Een andere insider beaamt dit. "Het is vrij verrassend. Deze doktoren zijn de beste van de beste en als het erop aan komt, is hun rol tijdens de geboorte heel beperkt, aannemend dat alles volgens plan gaat," aldus de bron.

Eigen keuze
Het koningshuis is dus best ontzet vanwege Meghans keuze. Wij zijn geen experts, maar het lijkt ons toch vrij belangrijk dat Meghan zich op haar gemak voelt tijdens haar bevalling. En als dat met haar eigen - vrouwelijke - medewerkers is, dan moet ze dat vooral doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs