Lil' Kleine geeft gastartiesten van zijn concert mega gul cadeau

Een 'kleinigheidje' - zoals Jorik zijn actie zelf noemt

image
Marc de Groot

Zaterdag 11 mei staat Lil' Kleine niet één, maar twee keer in de Amsterdamse Ziggo Dome voor Het Concert. Da's best een dingetje, aangezien Jorik, zoals hij echt heet, als eerste Nederlandse rapper ooit een solo-show geeft.

Best spannend dus. Hij wordt vergezeld door een aantal gastartiesten, Ronnie Flex, Frenna, Yung Felix en Xander de Buisonjé. Om zijn collega's te bedanken heeft de 24-jarige rapper en soon to be vader een 'klein cadeautje' - zoals hij dat zelf zegt - voor de vier mannen gekocht. Nou Jorik, laat dat 'klein' maar weg.

Nieuw klokkie
"Ik heb mijn gastartiesten voor Het Concert een klein cadeautje gegeven. @ronnieflex010, @frenna, @xdebuisonje, @yungfelix, wat heerlijk dat jullie erbij zijn in de Ziggo Dome toppers," schrijft hij bij de foto waarop hij de 'kleine cadeautjes' vasthoudt. Hallo vier knoeperds van een Rolex-horloges. FYI: zo'n klokje kost gemiddeld €10.000. Een vrijgevig kleinigheidje.

Zoals we van Lil' Kleine gewend zijn, doet hij vaker on-Nederlandse dingen. En daarmee bedoelen we; Jorik doet niet aan de Nederlandse 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'-mentaliteit. Waarom zou je ook? Geld moet rollen, denkt ie. Hij is dankbaar, en dat wil-ie laten weten.

Baby on board
Niet alleen zijn concert is een spannend moment. Jorik wordt dit jaar ook vader van zijn eerste kind, samen met zijn verloofde Jaimie Vaes. Jorik maakte tijdens de kerst het geslacht van de baby bekend. Hij plaatste een foto van de echo met “It’s a Boy!” als titel.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs