Temptation Island VIPS-verleider Charissa is in verwachting

Ze deelt het nieuws op Instagram

temptation-island-vips-verleidster-charissa
Temptation Island VIPS

Ken je verleider Charissa van Temptation Island VIPS nog? Ze heeft haar vrijgezellenleven duidelijk achtergelaten in Mexico. Na het realityprogramma vond ze liefde (en nee dan bedoelen we niet Ruud). Inmiddels is ze in verwachting van haar eerste kind.

Baby op komst
De oud-verleider deelt het blijde nieuws op Instagram. Ze post een foto van haar vriend Jer en haarzelf, inclusief baby bump. Onder de post schrijft ze: "Er is een baby op komst." Haar account staat helaas op privé, maar RTL Boulevard deelt de foto van het koppel ook.

Jongen of meisje

Uit een andere post wordt het geslacht van de kleine duidelijk. "Ik kan niet wachten tot de kleine boy er is," aldus Charissa. Een jongetje, dus!

Temptation Island
Charissa maakte het mannenresort in Mexico vorig jaar in het bijzonder onveilig voor Ruud. Hij is bekend van het programma Utopia en deed samen met zijn vriendin Rowena mee aan Temptation Island VIPS. Ruud en Rowena hebben de relatietest overleefd en zijn nog steeds samen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs